Για το καλωσόρισμα στο νέο μου blog
&
για τα γεννέθλιά μου

από εμένα (απ’ τα χεράκια μου για να ακριβολογώ) για εσάς, δώρο: όχι μία, ούτε δύο, αλλά 3 τσάντες, 1 μικρό τσαντάκι (για να βάζετε κλειδιά, καραμέλες, κραγιόν κτλ.) & 1 αδιάβροχη μάσκαρα (για να βάλετε μέσα στο τσαντάκι)!

Η ΤΣΑΝΤΑ
Έχει κόλπο 😉 Συνοδεύεται απο ένα ζευγάρι δερμάτινα λουριά σε φυσικό χρώμα, με ανθεκτικούς γάντζους στις άκρες, έτσι ώστε να μπορείς να βάζεις/βγάζεις τα λουριά σε όποιο σχέδιο τσάντα θέλεις. Και οι τρεις τσάντες είναι υφασμάτινες, μέγεθος 30×40 cm, χωράνε τα πάντα, αντέχουν τα πάντα.

ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ
Το ριγέ υφασμάτινο τσαντάκι έχει δερμάτινο λουράκι που ανοίγει με μαγνητικό κλιπ, για να το πιάνετε γύρω απο το λουρί της τσάντα και να το βρίσκετε εύκολα μέσα στον χαμό!

Η ΜΑΣΚΑΡΑ
Αδιάβροχη UNFORGETTABLE μάσκαρα της KIKO, άρτι αφιχθείσα απο την Ρώμη. Σε μάυρο χρώμα, με ανατομικό βουρτσάκι για καλύτερη εφαρμογή, οφθαλμολογικά ελεγμένη, κρατά για ώρες, σε όλες τις καιρικές συνθήκες… βροχή, κρύο, ζέστη, ακόμη και στο σφουγγάρισμα!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Μία θα είναι η τυχερή/ος (γιατι όχι, να το δωρίσει στην κοπέλα/αδερφή/μάνα), κατόπιν κλήρωσης. Η συμμετοχή ξεκινά απο σήμερα και θα κλείσει την Πέμπτη 5 Οκτώβρη 2017.
Θα πρέπει να αφήσετε σχόλιο/like/follow στο blog, facebook: Dinamighty και στο instagram (στείλτε το σε κάποια φίλη που μπορεί να τις αρέσουν τα δώρα 😉 @dinamighty_d
Ο διαγωνισμός είναι μόνο για κάτοικους Ευρώπης.

 

 

 

Please follow and like us: